Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 1 december 2014

Tillbaks till skolan...

Idag var jag med syrran och systerdottern på en informationssträff för en friskola här i staden. Det är riktigt intressant att besöka de här nya typerna av skolor som man kan hitta lite här och där i landet nu för tiden. Det är andra gången som jag har besökt en friskola och jag har blivit imponerad båda gångerna; mera disciplin, mera personlig kontakt/uppföljning med eleverna, fräschare miljöer. Allt det som ofta verkar saknas i de 'vanliga skolorna' numera.
Det ska bli intressant att se hur det blir för systerdottern framöver med hennes skolgång. Just nu lutar det åt en friskola, och det är nog inte helt fel:)

Ha det bra,

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!