Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 21 juni 2014

Stickfunderingar

Jag har haft en lugn dag med en skön sovmorgon, mycket fotboll på tvn och lite stickning. Jag har stickat klart framstycket på min topp...

 
...och så här blev avmaskningen runt halsen. Jag vill inte ha för djup urringning (inte alls praktiskt när man har tre livliga hanhundar), men det ska ändå vara luftigt runt halsen. Nu har jag stickat klart den mörkrosa och gula delen på toppens baksida (som är exakt som framsidan- se här ).
Det ska bli intressant att se hur toppen kommer att passa...jag misstänker att den kanske kommer vara en aning tajtare än jag vill (dvs visa för mycket mage och rumpa!). I sådant fall får jag väl sticka två 'sidopaneler' och sy på dem efteråt...

Jag kanske skulle ha följt ett mönster ändå..?!
 
 
Ha en trevlig fortsättning på midsommarhelgen,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!