Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 9 juni 2014

5:2, Jordgubbar och Midsomer Murders

Idag bestämde jag mig för att ta en 5:2-dag. Eftersom det finns så goda svenska jordgubbar just nu så blev jordgubbar en stor del av dagens meny:

-500 gram jordgubbar

-125 gram blåbär

- 3 riskakor

- 170 gram räkor i lake

En del kanske väljer att lägga en stor del av sina kalorier på kyckling eller något annat 'matigt', men jag älskar frukt och grönsaker så jag äter hellre det under dagen. Även om frukt inte mättar så mycket så smakar det jättegott och det tycker jag är viktigast!

Självklart har jag också virkat en grytlapp idag:Att handarbeta samtidigt som jag tittar på någon bra serie - typ Midsomer Murders - är ett ganska bra sätt att koppla bort hungerskänslorna en sådan här dag... Tre avsnitt blev det idag:)

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!