Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 10 juni 2014

Bageriet har öppet!

Under det närmaste veckorna har våran familj lite familjehögtider, vilket vanligtvis betyder att jag tar fram bunkar och börjar vispa och knåda... I morgon är det skolavslutning för två av mina syskonbarn, på fredag är det filmdate, på söndag är det loppis när jag ska försöka sälja lite hembakat, och nästa fredag är det midsommar och min födelsedag:)

De senaste månaderna har jag inte haft någon större baklust egentligen, men ändå bakat när det har behövts - jag vet ju att det uppskattas av nära och kära omkring mig:) Men idag hade jag faktiskt både lust och energi (hoppas det fortsätter så den närmaste veckan), så jag bakade...

Citronkladdkaka
 
Chokladmuffins
...till morgondagens skolavslutningspicknick.

Dessutom bakade jag kakor...

Drömmar
...till fredagens filmdate. Det blev även en sockerkaka med citrussmak som jag behåller hemma:)

Om du vill ha något av recepten på det jag bakar är det bara att lämna en kommentar så lägger jag upp receptet här på bloggen:)

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!