Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 6 juni 2014

Korsstygnsdrömmar...

När jag och syrran städade i mina skrymslen och vrår så gick vi ju också igenom mina handarbetssaker; olika typer av garner och korsstygnsprojekt mm. Då blev jag återigen medveten om att jag inte har gjort klart min lista på korsstygnstavlor som jag planerar att brodera; någon gång inom de närmsta 40 åren dvs...


Vinterlandskap från RIOLIS


Snow Leopard från DIMENSIONS 
 
Cobblestone Christmas från MAIA
  
Wolf från Ateljé Margaretha
 
Fairytale Castle från Cross Stitch Collection
 
Lavender Fairy av Joan Elliott
 
Wild Wolf av Pollyanna Pickering
Ja, som ni förstår så kommer jag ha att göra ett tag framöver... Trots det kan jag inte låta bli att hela tiden hitta nya korsstygnstavlor och korsstygnsprojekt som jag vill göra... Men så får det vara! Man är så begränsad i livet på så många sätt när man är vuxen, så i min egna lilla mentala handarbetsvärld tycker jag inte att jag ska behöva begränsa mig när jag drömmer om vad jag skulle vilja göra. Jag kanske aldrig kommer att ha egna barn eller ett eget litet hus, men jag kan i alla fall brodera så många olika saker som jag vill!

Ha det bra,
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!