Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 27 juni 2014

Bärfrosseri!

Den senaste veckan har min diet varit lika dålig som jag har mått - urkass alltså! Därför har jag känt att det var dags för en 5:2-dag nu när jag har börjat må lite bättre igen efter senaste mensen. Sagt och gjort, idag blev en dag full av frukt! Massor av svenska jordgubbar, hallon och blåbär...inte helt fel:)
För att vara säker på att det inte ska bli för jobbigt så har jag legat på soffan och vilat större delen av dagen... Det är lustigt hur en liten tupplur kan motverka eventuella hungerkänslor...

Sedan måste jag bara få säga hur glad jag är att Prins Carl Philip och Sofia Hellkvist har förlovat sig! Efter jag såg dokumentären på TV3 om hennes enorma engagemang i Project Playground i Sydafrika, så har min mentala bild av henne helt förändrats. Nu ser jag fram emot att få se Sofia och hennes prins gifta sig och bilda familj:) Jag tror hon kommer att bli ett jättebra tillskott till svenska kungafamiljen:))


Ha det bra,
Annie

1 kommentar:

  1. Jätte bra skrivet om Sofia och prins Filip! Det är samma för mig efter att vi sett programmet, jag fick en helt annan bild av Sofia! Härligt!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!