Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 27 juni 2014

Bärfrosseri!

Den senaste veckan har min diet varit lika dålig som jag har mått - urkass alltså! Därför har jag känt att det var dags för en 5:2-dag nu när jag har börjat må lite bättre igen efter senaste mensen. Sagt och gjort, idag blev en dag full av frukt! Massor av svenska jordgubbar, hallon och blåbär...inte helt fel:)
För att vara säker på att det inte ska bli för jobbigt så har jag legat på soffan och vilat större delen av dagen... Det är lustigt hur en liten tupplur kan motverka eventuella hungerkänslor...

Sedan måste jag bara få säga hur glad jag är att Prins Carl Philip och Sofia Hellkvist har förlovat sig! Efter jag såg dokumentären på TV3 om hennes enorma engagemang i Project Playground i Sydafrika, så har min mentala bild av henne helt förändrats. Nu ser jag fram emot att få se Sofia och hennes prins gifta sig och bilda familj:) Jag tror hon kommer att bli ett jättebra tillskott till svenska kungafamiljen:))


Ha det bra,
Annie

1 kommentar:

  1. Jätte bra skrivet om Sofia och prins Filip! Det är samma för mig efter att vi sett programmet, jag fick en helt annan bild av Sofia! Härligt!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!