Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 25 juni 2014

Fit for...hundgården??

Den senaste veckan har jag inte mått så bra. Någonting verkar ha hänt i kroppen - jag antar att det är klimakteriet...- vilket har inneburit att mensen har plötsligt blivit jättejobbig och däckar mig totalt... Nu senast hade jag jätteont och var jättetrött, och en god vän misstänker att jag kanske dessutom har fått järnbrist (kanske skulle förklara varför jag varit så trött)... Det enda jag egentligen har velat göra den sista tiden är att ligga i sängen och sova. Fortsätter det så här måste jag definitivt tala med min läkare...Jag har fått pausa både hushållsarbete och 5:2 ett antal dagar, men idag känns det som lite energi håller på att komma tillbaka...hoppas jag.

Jag har i alla fall orkat stickat klart fram- och bakdelen på sommartoppen och sytt ihop axlarna...


...men min känsla var korrekt; modellen är en aning för smal så jag får sticka två rosa remsor som jag sedan få sy fast i sidorna... Tur att jag inte hade några stora planer för den här skapelsen - ska bli mycket intressant att se hur den blir; min första stickade topp på 20 år... Den borde i alla fall funka i hundgården:)))

1 kommentar:

  1. Jag tror toppen kommer att bli bra:) har du garn kvar så du kan sticka sido inläggen i samma färger som fram o bak styckena? Då skulle de inte synas mycket när du har sytt ihop allt. Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!