Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 3 juni 2014

Orange?

Jag har haft problem att sova de senaste nätterna så idag har jag känt mig trött och sliten. Alltså blev det en dag på soffan igen med mera virkning. Jag älskar pastellfärger, framför allt rosa och lila, men min mamma har varít snäll och gett mig en massa orangefärgade bomullsgarner, så jag har försökt komma på sätt att diskret använda upp dem. Färger som orange.- och brunt och beige - är nämligen INTE mina färger, men jag försöker ändå vara sparsam och använda de garner jag redan har. Därav dagens grytlapp... en glad citrongul färg med lite rosalila detaljer och en orange picotkant...


Jag kan bara konstatera att den ser bra mycket piggare och gladare ut än vad jag har känt mig idag!

Ha det bra,
Annie

1 kommentar:

  1. Hej Annie! Jag tycker att grytlappen med den oranga kanten ser trevlig ut! Orange är en fin färg tycker jag, glad och fräsch!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!