Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 5 juni 2014

Anne på Grönkulla

Idag var jag och kaxmörten på filmdate hos vår underbara fyrbenta vän L + hans matte. Som vanligt var det jättetrevligt. Jag tog med lite hembakade godsaker och våra vänner stod för frukten; vattenmelon och årets första svenska jordgubbar (som var sanslöst goda!). Sedan myste vi människor i deras sköna soffa med var sitt handarbete - självklart en virkad grytlapp för min del - medan hundarna mätta och belåtna sov brevid oss på golvet. För underhållningen stod en helt underbar serie, Anne på Grönkulla...

...som jag varmt kan rekommendera. Jag har sett den här serien några gånger och den är lika underbar och rörande varje gång..! Man skrattar och gråter om vartannat:)

Jag kom hem efter våran filmdate fylld med positiv energi. Det är otroligt vad bra man kan må efter några timmars lugnt och trevligt umgänge med goda vänner - ibland behövs det inte så mycket för att livet ska få lite guldkant! Tack underbara L + matte:)))

Och ja, det blev en grytlapp idag också:

Grytlappen är inte så sned som den ser ut; det är kameravinkeln som ställer till det!
 
Ha det bra,
 
Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!