Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 29 juni 2014

En vanlig regnig helg i juni

Bortsett från regn, regn och åter regn, så har det här varit en helg ägnad åt mina goa syskonbarn.

I fredags var vi och tittade på underbara L som uppträdde i en pjäs baserad på klassikern Grease. Det var avslutningsuppträdande på ett teaterläger som hon har deltagit i under två veckor. Det var väldigt underhållande att titta på 11-13 åringar som hade roligt på scenen till härligt medryckande musik, och jag gick därifrån med ett leende på läpparna:)

Grease-Sandy får sin makeover på scenen!
 I går var det sedan dags för våran nyblivna tonåring S att sova över hos moster (läs mer om honom här ). Vi hade lördagsmys med jättegoda nygräddade belgiska våfflor...


...och sedan tittade vi på klassiker-filmen Jurassic Park...

 
...som S inte hade sett. Jag tror att han fick mersmak, så det blir nog Jurassic Park 2 och Jurassic Park 3 så småningom också:)
 
Efter en nöjd S hade gått hem idag så kunde jag äntligen ta det lugnt med handarbete och fotboll på tvn. För att göra en vanlig regnig söndagseftermiddag lite festligare så gjorde jag i ordning lite Pavlova till mig själv...

Maräng, grädde, jordgubbar och hallon - kan det bli mycket bättre?!
Förresten, ser ni tallriken jag använder?

...så här ser den ut utan pavlovan. Tallriken köptes för länge sedan på den här resan . Jag har haft den liggande jättelänge i en låda, och jag hittade den vid den senaste storstädningen syrran och jag gjorde. Egentligen ska den nog sitta på väggen, men jag bestämde mig för att 'leva i nuet' och använda den som en dessert-tallrik. Det är på tiden att den kommer till användning:))
 
Ha det bra i regnet,
 
Annie
 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!