Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 12 oktober 2021

Kyligare väder och ishockey på gång

 Det börjar bli kyligare ute nu vilket jag tycker är skönt. Jag vill ha vantar och mössa på mig och börjar längta efter snö så kylan är välkommen. Vi gick en långpromenad mitt på dagen och tack och lov slapp vi regn. På eftermiddagen fäste jag trådar på ett par flerfärgade vantar. Trots att jag numera har fäst många trådar på vantar så måste jag säga att jag avskyr verkligen att fästa trådar på flerfärgade vantar. Dels för att det blir minst dubbelt så många trådar att fästa, och dels för att det måste bli snygg och passa in i mönstret vilket kan vara riktigt, riktigt knöligt om hela tummen är mönsterstickad. Det känns som om det tar lika lång tid att fästa alla garnändar som det tar att sticka själva vanten...och tror faktiskt inte det är så långt ifrån sanningen...

På kvällen var vi hos syrran och tittade på julfilm.

Vi hade lite svårt för att hitta en film som vi kände för men vid tredje försöket så blev det bra.

I natt börjar NHL igen, och Washington spelar sin första match imorgon natt. Tyvärr är Bäckström skadad så det dröjer innan jag får se honom på isen. Men jag ser fram emot att förhoppningsvis få se lite nya unga svenska spelare i lagen och dessutom har NHL ett helt nytt lag i år, Seattle Kraken, så det laget blir kul att följa. Och så blir det förstås NHL-studion igen varje helg vilket jag verkligen ser fram emot. Det är ju en viktig ishockeysäsong med alla de stora turneringarna; junior-VM, OS och VM vilket jag är tacksam för. Mycket kul och spännande ishockey framöver!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!