Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 29 augusti 2021

Vädret satte stopp...

 Tanken var ju att jag och syrran skulle försöka sälja lite handgjorda grejor på mammas koloniområde idag, men när vi vaknade till ett ruggigt höstväder som var riktigt molnigt, blåsigt och kallt så ändrade vi oss. 

På eftermiddagen var vi i alla fall och gratulerade fina Linnea som fyllde 19 år. Annars är jag ganska trött efter att ha preppat i flera dagar för försäljningen som inte blev av... Men jag har andra beställningar att ta itu med så det kändes helt ok ändå. Jag har ju kvar alla handarbetade alster och kan försöka sälja dem på andra sätt. Och så har jag lite nya stickmönster mm som jag har varit sugen på att testa så jag kommer att ha fullt upp ända fram till jul misstänker jag... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!