Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 25 augusti 2021

Rätt etikett

 Ikväll är det riktigt blåsigt och regnigt utanför fönstret, och det är bara att hoppas att det inte regnar så mycket att det blir översvämning igen... Kan inte direkt säga att jag ser fram emot att gå ut på kvällsrundan....

Jag håller på att färdigställa ett gäng stickade vantar och nu har jag äntligen hittat ett sätt att 'märka' dem lite extra. Jag har länge varit sugen på att hitta någon form av etikett etc att fästa på mina alster och till slut hittade jag dessa på nätet...


Dessa små etiketter är gjorda av konstgjort läder och går utmärkt att tvätta. Och de är lätta att böja och lätta att sy fast på en stickad resårkant.

Just nu har jag bara råd att sätta etiketten på ena vanten av ett par, men framöver kanske det kan bli på båda två. Snyggt blir det i alla fall och det känns som om det höjer 'proffsighetskänslan' på mina alster ännu ett snäpp. Och det är ju en prioritering om jag säljer något jag har gjort själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!