Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 10 maj 2019

Livet är riktigt tungt och grått just nu.
Ingenting känns roligt eller lockande; det är som om jag tvingar mig själv att ta små steg varje dag och försöker göra det jag egentligen tycker om i en förhoppning om att jag någon dag faktiskt SKA tycka om det igen... Det skönaste är faktiskt att sova för då slipper jag den här jobbiga, tunga känslan jag har under dagarna. Och jag slipper sorgen...

Idag har ishockey-VM börjat, vilket jag normalt sett skulle vara jätteglad över, men jag har svårt att koncentrera mig på det. Så nu under kvällen - medan Sverige spelar sin första match - har jag börjat virka på ett nytt projekt. Inte för att jag har någon direkt lust att virka heller, men jag hoppas att jag en dag ska känna riktig virklust igen...

Det nya projektet är April Showers Mandala och det mönstret använder en virk-teknik som jag inte har prövat så många gånger. Overlay crochet heter tekniken; jag vet inte vad den svenska termen är. Men det är väldigt mycket textur och mycket olika maskor att hålla reda på.


Mönstret är på engelska och ganska krångligt att tyda, men just nu är det en bra sak för då får jag något att verkligen fokusera på en stund. Men snabbt går det inte och jag har fått repa upp ett antal gånger.


Tack och lov används inte den här tekniken i hela mönstret, för även om det passar mig just nu så känns det onödigt invecklat och krångligt och inte något som egentligen tilltalar mig.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!