Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 28 maj 2019

En liten resa

I morgon ska jag åka till min mormor och hålla henne sällskap några dagar. Jag vill egentligen inte åka eftersom jag inte vill lämna Kaxmörten och Solstrålen. Dessutom känner jag mig inte riktigt som mig själv efter allt som har varit och då är det alltid skönast att vara hemma... Men mormor är riktigt gammal och det här kan vara min sista chans att umgås med henne, så jag försöker ignorera de jobbiga känslorna och bara tänka på att jag snart, på lördag, är hemma hos hundarna igen. Och förhoppningsvis kommer garnerna och böckerna som jag packat göra att tiden går lite fortare medan jag är bortrest.

Jag kommer inte ha tillgång till en dator heller så jag kommer inte att blogga något. Det är i och för sig inte något problem för mig för jag har haft riktigt svårt att finna motivation till bloggen nu på slutet. Glädjen är liksom borta ur mitt liv nu när jag inte har Alfahanen vid min sida längre och just nu känns det meningslöst att blogga. Jag får pressa ur mig varje inlägg och det känns bara som ytterligare jobbig grej att ta itu med. Så en bloggpaus just nu blir skönt.

Hoppas ni får en fin Kristi himmelfärdshelg🌸🌸🌸!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!