Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 5 maj 2018

Lugn lördag...

Idag har det inte hänt så mycket här förutom virkning, ishockey och tuggbenstugg.
Vädret var varmt så hundarna kunde vara på balkongen - i alla fall den delen som jag har städat upp...Jag har virkat på min runda filt men det har gått ganska långsamt. Ett varv var speciellt knöligt och krävde tre sidor mönsterbeskrivning (det lila varvet längst till höger med flera olika långa maskor mm)...


Nu har jag kommit några varv längre men återigen håller jag på med ett extra knöligt varv som jag måste ha noga koll på och räkna maskor hela tiden. Måste säga att jag nu längtar efter något lättvirkat varv, och jag tror bestämt det kommer ett sånt varv snart...😊.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!