Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 22 maj 2018

Go Caps!Washington Capitals lyckades vinna match 6 på hemmaplanen med 3-0 och är fortfarande kvar i Stanley Cup-slutspelet.
Det är inte direkt ett nöje att titta på matcherna nu för jag är så nervös att jag inte kan koppla av och njuta av ishockeyn. Istället sitter jag på helspänn och har nästan tårar i ögonen för jag vill ju så innerligt att mitt lag ska vinna! Nästan halva matchen hade gått innan Washington lyckades göra ett mål och då var det så himla skönt... för en sekund. Det kändes ett tag som om de aldrig skulle få in pucken i mål trots mängder av chanser. Sedan fick jag sitta på helspänn och vara nervös för att Tampa Bay skulle kvittera... Det är helt enkelt tortyr att titta på en match där man är så känslomässigt investerad i ett lag och har varit så länge...Bäckström är tack och lov tillbaka i laget och han var riktigt bra i den här matchen.

På onsdag natt är det dags för den 7:e matchen då det avgörs vilket av lagen som går till den slutliga Stanley Cup-finalen mot Vegas Golden Knights (laget från den andra konferensen som redan har tagit sig dit). Jag kan inte direkt säga att jag ser fram emot att titta på matchen... det kommer ju att bli en enda lång känslomässig plåga från början till slut...

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!