Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 7 maj 2018

Inredning till hundarna

Idag var det fortsatt varmt och hundarna kunde vara en del på balkongen. Jag börjar känna att det är dags att röja upp på balkongen nu så att jag också får plats därute, men jag vet inte om jag har tid den här veckan. Jag ska besöka min mormor senare i veckan så att förbereda inför det är prioriteringen just nu.


Annars så kopplade vi av i soffan med ishockey...


...och jag virkade som vanligt.
Idag bestämde jag mig för att ta en paus från min runda filt och virka en matta till hundarna istället. Jag har märkt tidigare att Alfahanen gillar att ligga på mina virkade mattor och jag har länge planerat att virka ännu en, och nu kände jag att det är dags att virka den medan Alfahanen fortfarande kan njuta av den.
Bästa T gav mig en påse trikågarner, och garnerna var kanske inte de färger jag normalt skulle använda i min inredning, men det viktigaste var ju att hundarna gillade sin nya liggplats.


Men faktum var att när jag väl var klar och lade den på golvet så såg den ganska bra ut och matchade mitt trägolv i vardagsrummet utmärkt.


Nu har alla tre sötnosar invigt den och provlegat så den verkar vara godkänd! Det känns gott i själen att virka något som verkligen används av mina älsklingar❤.


Nu ikväll har jag återgått till Mandala Madness filten, men den börjar bli så stor nu - typ 120 cm i diameter - att varje varv tar en dryg timme att virka💪💪💪. Nu håller jag dessutom på med ett varv där jag virkar med två färger och det är ett riktigt hjärngymnastikpass...!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!