Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 3 maj 2018

Lite klagomål...

Just nu har jag en period när jag känner mig lite frustrerad över vissa saker... Som tex att min medicin mot depressionen/ångesten ska vara så dyr att jag inte har råd att handla frukt mm. Det är ju inte direkt ett alternativ att INTE ta medicinen; då blir ju hela mitt mående påverkat vilket inte hjälper mig alls. Dessutom är det ju inte den enda medicinen jag tar, så just nu tror jag att jag lägger mer pengar på medicin i månaden än vad jag gör på mat till mig själv...vilket ju är helt knäppt! Och det är inte ett alternativ att vara utan värktabletter, sömntabletter och ångestdämpande medicin för att jag ska ha råd att äta det jag vill; då mår jag så dåligt (jag har genomlidit korta perioder av det tidigare när det har krisat ekonomiskt) att ingenting fungerar ordentligt för mig...! Och om ni undrar så har jag i ett halvår varit utan rabatt på medicinen för att nu har nått 25% avdrag på högkostnadsskyddet, men det är fortfarande så lite hjälp att jag inte känner av det i plånboken tyvärr. Det är först när det blir 50% avdrag som jag verkligen får hjälp av det ekonomiskt sett.

Så för att försöka glömma det som är jobbigt så har jag begravt mig i processen att virka min Mandala Madness filt, och för att visa hur stor den var i eftermiddags så tog jag ett kort på Kaxmörten och filten...


Ikväll har jag kommit till varv 40 och mandalan är nu 80 cm och den nuvarande kanten ser ut så här...


Jag är så tacksam att jag har virkningen att fokusera på där jag kan beundra vad jag skapar med mina händer och garn, och känna mig stolt över mig själv trots livets frustrationer.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!