Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 30 april 2015

Handarbeten och närbilder:)

Det var ett tag sedan jag berättade något om mina handarbeten, och jag förstår att ni har funderat på vad jag håller på med just nu...??? Eller inte...haha!

Hursomhelst, numera dokumenterar jag alla mina korsstygnsarbeten på min engelska korsstygnsblogg (www.mylittlexstitchnook.blogspot.se), och just nu håller jag på att brodera en älva.
Så här mycket har jag broderat på den...

 
...och så här ska den se ut när jag är klart.
 

Den är jättekul att brodera, framför allt för att aida-väven är så vacker med olika lila/rosa/blå nyanser och för att mönstret innehåller en massa olika nyanser av lila vilket är min favoritfärg:)

Dessutom håller jag på att virka en poncho som jag ska ge bort.


Jag har använt restgarner och ursprungsmönstret kan ni hitta här .

När jag höll på och städade idag så låg Kaxmörten och sov i hundkorgen, och som vanligt var han så söt att jag var tvungen att ta fram kameran. Då vaknade han förstås, men det blev ändå några närbilder på sötnosen:)) Ser ni den söta lilla tungan som tittar fram...?

 
Och Alfahanen verkar ha återhämtat sig efter han gjorde illa frambenet, tack och lov...

 
...och ser till att matte inte BARA håller på och handarbetar utan också leker lite med honom och hans brorsor:) Det går liksom inte att ignorera honom när han sitter och tittar på en med sina vackra, allvetande kloka ögon...:)

Annie

2 kommentarer:

  1. Tur att de håller koll på dig så du inte helt försvinner in i broderandets värld :)

    Älvan ser såååå fin ut!

    SvaraRadera
  2. Ja, de är verkligen duktiga på att tala om för mig när jag har ignorerat dem för länge...haha!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!