Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 7 april 2015

Kaxmörten minus en tand...

Allt gick bra för Kaxmörten idag:) Man ser knappt att de har varit inne i tandköttet och dragit ut roten! Dock märks det att han känner sig lite konstig efter operationen och sövningen, för han lättretlig och vill INTE att Solstrålen går i närheten av honom. Han vill bara ha lugn och ro och ligga och vila nära mig.
Det känns jätteskönt att ha honom hemma igen!! Det är otroligt vad tomt det är när den här lilla 10-kiloskrabaten inte finns hos mig. Han är ju min lilla skugga som alltid har koll på mig, som alltid ligger intill mig i soffan, som alltid viftar på svansen när jag pratar med honom, som alltid är villig att ge mig kärlek och som alltid är redo att försvara mig mot allt och alla.
Han har varit vid min sida konstant sedan han kom hem till mig vid åtta veckors ålder, och jag är så glad att han återigen ligger brevid mig i soffan ikväll...

Annie

1 kommentar:

  1. Inte konstigt att man känner sig konstigt när man har varit sövd!!!! Skönt att allt gick bra!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!