Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 19 april 2015

Är min syster verkligen 40 år?!

I helgen firade vi min underbara syster som fyllde hela 40 år! Det känns väldigt konstigt - inombords så ser jag oss egentligen som de två unga flickor vi var för trettio år sedan som låg och pratade innan läggdags i ruffen på våran familjebåt...! Syrran och jag har många underbara barndomsminnen från somrarna på båten då vi spelade kortspel i salongen, åkte på utflykter med jollen, gick på upptäcktsfärder på skärgårdsöarna och låg och pratade på kvällarna innan läggdags. Den underbara vänskap vi alltid har haft utvecklades på något sätt under dessa år när vi bara hade varandra som leksällskap och föräldrar som såg till att vi hade möjlighet att ha roligt trots att vi spenderade så mycket tid på en 10-meters båt långt ifrån våra respektive kompisar och våra egna rum.

Så nu i helgen har det varit fullt upp med att fixa INFÖR firandet, själva firandet och städning EFTER firandet så nu är jag helt färdig och längtar efter att krypa ner i sängen. Jag återkommer imorgon med mera från helgens händelser då jag förhoppningsvis har återhämtat mig en aning:=)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!