Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 22 maj 2020

Tur till hundgården

Ännu en dag med skönt försommarväder.
Jag och hundarna var i hundgården en stund och för första gången i år hade jag tagit fram hundväskan som syrran har sytt och hade packat ner vatten + skål för hundarna. Dessutom tog jag med några leksaker och så fort vi kom fram ville Kaxmörten ha sin leksak och sedan gick han och satte sig i skuggan under bänken med leksaken nära sig och talade om för alla andra leksakstjuvar att hålla sig borta.


Efter ett tag lade han sig ner i en grop under bänken med leksaken och låg och tittade på oss. Han stannade till och med kvar under bänken när andra hundar gick förbi...även om han ställde sig upp och skällde lite. Fast han sprang INTE fram till staketet som han brukar göra...


Efter ett tag tyckte Solstrålen också att det var en bra idé att ta skydd i skuggan under bänken.


Sötisar❤

1 kommentar:

  1. Vad skönt att ni också får lite vår nu :) här får vi vänta länge på vintern (om den ens kommer de senaste åren har det metereologiskt gått från höst till vår) våren kommer vanligtvis tidigt här.
    Söta foton på dina hundar, hoppas att ni alla tre kunde njuta <3

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!