Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 31 maj 2020

Grattis på Mattes Dag

Idag var det Mors dag. 

Det är en dag som för med sig blandade känslor för mig. Självklart är jag jättetacksam för min egen fina mamma som stöttar mig genom vått och torrt och hjälper mig när livet krisar. Men samtidigt så blir jag extra påmind om att mitt liv inte ALLS blev som jag tänkte. Alla fina drömmar jag hade i tonåren om man, barn och familjeliv förblev tyvärr bara drömmar...
Jag har ingen egen familj. Ingen man som älskar mig och står stadigt vid min sida. Inga egna barn att älska. Och nu är det omöjligt. Jag är för gammal för att få barn.
Om jag ska vara ärlig så försöker jag att inte tänka för mycket på alla ouppfyllda drömmar för då skulle det vara för jobbigt att leva och allt skulle kännas totalt meningslöst. Så när det är tänkt att man ska fira Mors dag så vill jag istället fira Mattes Dag! Mina pälsklingar är ju det närmaste jag har en egen familj och egna barn❤.


Hursomhelst, framåt kvällen sammanstrålade jag och mamma hemma hos min syster och hennes familj dagen till ära. Jag hade broderat ett bokmärke till mamma och syrran hade virkat en skål med frukt till mamma.

Ett bokmärke till mamma och ett till mig.


Svågern grillade korv med en klarblå himmel i bakgrunden och vi åt den sedan på altanen med korvbröd och sweet potato fries.


Hundarna njöt av att kunna springa ut och in mellan gräsmattan och altanen.

 

Att sitta i mattes knä och spana var också en trevlig aktivitet.


Till efterrätt blev det en hemmabakad pavlova med sommarbär.

Stort grattis till alla fina Mammor och till mig själv på Mattes Dag...

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!