Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 27 maj 2020

Början på en ny vänskap

Idag fick Solstrålen träffa blivande filmdate-kompisen Zelda för första gången! 
Eftersom Zelda är så liten både till storlek och ålder så tar vi det lugnt och försiktigt så här i början av vänskapen så idag fick Kaxmörten stanna hemma.
Trots att Solstrålen kan verka lite intensiv så är han väldigt duktig med valpar och andra hundar. Han är ju hundvan och dessutom egentligen inte särskilt intresserad av andra hundar; han är mer intresserad av att äta godis och att hålla på med nosarbete. Så länge den andra hunden uppför sig och inte försöker dominera honom så är han väldigt tålmodig.

Hursomhelst, jag och T och Solstrålen och Zelda gick en liten promenad, och Zelda hade fullt upp med att endera skälla ut Solstålen eller försöka kolla in vad han gjorde. 
Solstrålen brydde sig inte nämnvärt och lät Zelda ta det hela i sin egen takt.


Solstrålen var jätteduktig; det är nästan så man skulle tro att han kände på sig vad Zelda behövde. 
Och min lilla beagle på 13 kg såg helt plötsligt gigantisk ut:D


Om Zelda var lite försiktig runt Solstrålen så var hon desto mer bekvämare med mig:D 
Det värmer hjärtat när man märker att hon redan kommer ihåg mig och inte var rädd för att komma fram och hälsa på mig <3


När jag och Solstrålen kom hem igen så blev vi intensivt igenom-nosade av Kaxmörten. 
På det sättet lär han sig att känna igen Zeldas doft innan det är hans tur att träffa henne.
Vi ser verkligen fram emot nästa promenad tillsammans <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!