Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 26 maj 2020

Gott och blandat


Idag var det den varmaste dagen hittills i år och jag och hundarna hängde en stund i hundgården och njöt av sommarvärmen.
Efter att Willys hade erbjudande på bananer förra veckan så har jag haft massor av bananer hemma. Jag börjar ledsna på bananpannkakor så nu har jag testat att torka bananskivor i ugnen. Vet inte riktigt vad jag tycker om dem... Jag förväntade mig att de skulle bli hårda och knapriga som de man kan köpa i affären, men de blev mjuka, mörka och gummi-aktiga istället. Fast de är väl mer naturliga än de behandlade bananskivorna man kan köpa.
NHL har börjat planera för att starta och slutföra 2020 års Stanley Cup-slutspel i sommar och det skulle vara SÅ HÄRLIGT att få se ishockeymatcher igen. Äntligen skulle det hända något spännande igen och det skulle bli något att se fram emot!  Min ishockeykanal visar just nu slutspelsmatcher från tidigare år, men det är inte alls samma sak. 
Inspirerad av sommarvärmen var jag nere i källaren och hämtade lite balkongdekorationer. Nu står grejorna här i lägenheten och väntar på att få flytta ut på balkongen nästa gång vi får en ny fin sommardag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!