Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 13 juli 2019

Xmas in July

Idag lade jag upp ett inlägg på JULBLOGGEN där jag berättar för mina julvänner om allt jobbigt som har hänt i år, och hur jag just nu känner inför den kommande julen.


Dessutom så har mina virkprojekt idag varit julinspirerade...vet inte riktigt varför jag har haft julen så närvarande de senaste dagarna. Kanske för att livet känns så segt och tomt och meningslöst just nu och jag behöver få lite sköna och positiva känslor någonstans ifrån?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!