Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 1 juli 2019

Hushållssysslor

Jag vaknade med dessa två sötnosar bredvid mig i sängen. 
Tänk att det bara skulle ta drygt 8 år innan de kan ligga i lugn och ro bredvid varandra utan att behöva diskutera vem som är störst, bäst och vackrast😊.


Annars var det tvätt och städning planerad för dagen och Solstrålen försökte hitta bra ställen att vila på när alla vanliga favoritställen försvann under dagen.


Kaxmörten försökte krypa ihop och gömma sig i hundkorgen i förhoppningen om att matte inte skulle hitta honom när det blev dags för kloklippning.


Man blir helt slut när man ska hålla koll på matte medan hon tvättar och städar och springer upp och ner till tvättstugan...


När det lugnade ner sig kom även Kaxmörten fram och satte sig och filosoferade på balkongen en stund.


1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!