Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 25 juli 2019

Mensvärk och värme

Inte så mycket att berätta om dagen. Jag vaknade med rejäl mensvärk som tack och lov gav med sig lite efter en rejäl dos av värkmedicin. Sedan gick jag och hundarna över till syrran för att skörda lite hallon vilket var en väldigt svettig aktivitet eftersom det var 30 grader i skuggan (och hallonbuskarna var i solen)… Eftersom de har en liten tomt så passade jag på att hälla lite vatten över hundarna för att kyla ner dem lite grann. De verkade förlåta mig ganska snabbt, hehe.

Sedan var det bara en fråga om att bemästra mensvärken resten av dagen och försöka hålla mig så sval som möjligt. Jag har virkat vidare på min restgarnscardigan i bomullsgarn och den verkar bli riktigt bra. I den här värmen orkar jag nämligen inte fokusera på någon mera komplicerad virkning än mormorsränder...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!