Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 25 juli 2019

Mensvärk och värme

Inte så mycket att berätta om dagen. Jag vaknade med rejäl mensvärk som tack och lov gav med sig lite efter en rejäl dos av värkmedicin. Sedan gick jag och hundarna över till syrran för att skörda lite hallon vilket var en väldigt svettig aktivitet eftersom det var 30 grader i skuggan (och hallonbuskarna var i solen)… Eftersom de har en liten tomt så passade jag på att hälla lite vatten över hundarna för att kyla ner dem lite grann. De verkade förlåta mig ganska snabbt, hehe.

Sedan var det bara en fråga om att bemästra mensvärken resten av dagen och försöka hålla mig så sval som möjligt. Jag har virkat vidare på min restgarnscardigan i bomullsgarn och den verkar bli riktigt bra. I den här värmen orkar jag nämligen inte fokusera på någon mera komplicerad virkning än mormorsränder...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!