Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 20 juli 2019

Lite nödvändig påfyllnad

Idag har jag varit till affärerna och fyllt på förråden här hemma. Kyl, frys, skafferi och hundarnas tuggisförråd har ekat ganska tomma den senaste tiden.
Nu har jag i alla fall köpt en del tuggis, hämtat ut medicin och köpt zinktabletter, fyllt på med kolsyrat vatten, torkad frukt och frysta grönsaker mm, och fyndat gummistövlar på Rusta inför den kommande hösten.
Jag hittade inget nyttigt bröd till bra pris så det måste jag nog baka igen och jag måste göra mera musli. Dessutom tror jag att jag ska baka mera morotsmuffins och stoppa i frysen; de blev riktigt goda och kändes inte alltför onyttiga eftersom de är bakade på olja och mycket morötter.
Nu är det bara att hoppas på att de lokala Coop-och Willysaffärerna kommer att ha bra erbjudande på sådana frukter och grönsaker mm som jag behöver den närmaste tiden så att den lilla slanten jag har kvar efter dagens shopping kommer att räcka den närmaste månaden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!