Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 2 juli 2017

Porslinsbröllop!


 
Så igår var det dags att fira min syster och svåger som har varit gifta i 20 år och därför firade porslinsbröllop! Helt otroligt att det är så länge sedan de gifte sig:) Tre barn, 11 bilar, 5 hundar och 3 olika boenden har de tagit sig igenom så självklart ville vi fira dem stort!
 
'Bröllopsmiddagen' var pastasallad med olika tilltugg som vi njöt av på deras veranda, och sedan tävlade vi i frågesport om deras liv tillsammans. Jag och Linnea var i ett lag och lyckades faktiskt vinna efter att vi prickade in syrran och svågerns gemensamma längd exakt på utslagsfrågan:)
 
Sedan smög jag iväg och hämtade deras gåva från oss släktingar. Vi hade skramlat ihop till ett presentkort på Tallink/Siljaline så att de kan åka iväg på en egen liten resa bara de två. Och faktum är att de faktiskt åkte på kryssning på deras första bröllopsresa för 20 år sedan också (vilket jag inte hade koll på). Jag hade slagit in presentkortet i ett stort paket och lagt i lite annat också (sockerpaket för att de är så söta tillsammans, och värmeljus så att de kan mysa tillsammans) så att de inte skulle se den riktiga gåvan på en gång:) Ska bli spännande att se var de väljer att åka:)
 
Sedan fikade vi och åt jordgubbstårta och svettades i värmen. Hundarna hade det som vanligt mysigt när de kunde gå in och ut som de ville på gräsmattan och altanen, men till slut blev det nästan för varmt för dem med...
 
När jag kom hem var jag såå slut efter flera dagars hålligång, så nu ska jag vila någon dag innan jag ska fixa lite inför Alfahanens stora 12-års dag! Det måste vi ju fira med buller och bång och hundskall!!!
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Vilket mysigt firande!

    SvaraRadera
  2. Jättetrevligt hade vi! Och tack för allt fixande som du gjorde för oss😘😘 Kul å se bilderna:) Vi lutar åt att åka till Tallin.. Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!