Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 17 juli 2017

Idag har jag...

...gått en mysig liten promenad med hundarna. En av våra vanliga promenadrundor inkluderar en liten skogsdunge/backe och idag var det så fint där med lagom varm sol och några mumsiga mogna smultron att plocka:)

...varit nära att bli anfallen av en fiskmås! När jag och hundarna var ute på promenaden så gick vi nästan på två fiskmåsungar, och precis när jag upptäckte det så hörde jag en högt skrikande fiskmås precis ovanför huvudet! Det var bara att ta en lång omväg för att undvika att få fiskmåsföräldrarna på oss...! Vi såg ytterligare två fiskmåsungar som var ute på promenad i närheten så de flygande föräldrarna hade nog fullt upp att hålla koll på sina barn!

...varit tacksam att Solstrålen har haft en lugn mage. Dock har han bara ätit skonkost för att vara på den säkra sidan, men alla tecken är positiva! Skönt; Solstrålen är ju så känslig så jag är väldigt tacksam varje gång sjukdomskänningar går över av sig själva.

Söt Solstråle återhämtar sig efter gårdagen.
 
...hållit på med julklappsprojekt! Som vanligt är jag ute i VÄLDIGT god tid, men det tar ju väldigt många timmar när man gör julklapparna själv:)) Numera brukar de första 4 månaderna på året ägnas åt egna projekt - om inte jag håller på med någon födelsedagspresent till någon... - men sedan brukar jag börja fundera på lämpliga julklappar till nästa julafton...

...lagat asiatiska nudlar med paprika och fläskfilé! Jättegott blev det! Som vanligt när jag lagar mat så gjorde jag en STOR portion så jag har nog till tre middagar till:) Igår gjorde jag dessutom två zucchinipajer med pesto och mozzarella, så jag har gott med lagad mat i frysen just nu! Så skönt att inte behöva fundera på vad jag ska äta till middag...:)))

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!