Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 5 juli 2017

Firandet har börjat!!!

I morgon fyller Alfahanen 12 år!!!


Jag är såå tacksam att jag fortfarande har honom vid min sida så självklart ska vi fira hans födelsedag!
Jag tänkte leta reda på något gammalt kort på honom när han var ung, men istället hittade jag ett kul inlägg jag skrev om honom för ett år sedan så jag länkar till det istället - http://varanlillavra.blogspot.se/2016/06/min-gamla-gravmaskin.html !
Det inlägget fångar lite av hans lekfulla personlighet som fortfarande finns kvar, trots alla gråa hår och trötta leder...

Jag bjöd hem några hundpolare idag på födelsedagsfirande med hemmagjorda hundkex, men Alfahanen var så där lagom sugen på att fira... Först låg han under bordet och sov och sedan gick han ut och lade sig på balkongen och sov vidare:) Så blir det när man ska fira en pensionär:)  Men vi människor hade trevligt i alla fall.

Jag skulle vilja köpa en massa goda tuggisar till Alfahanen i födelsedagspresent - sådana som just HAN gillar! - men tyvärr tillåter inte min ekonomi det just nu så det blev bara några extra budget-tuggisar från Coop. Sedan har jag kokat lite kyckling och ris som hundarna ska få till middag ikväll och imorgon och det brukar vara väldigt populärt.
Dessutom kommer syrran och deras hundar på födelsedagsfirande imorgon kväll så jag har bakat lite chokladiga godsaker till syskonbarnen och pavlova till oss vuxna. Hundkexen med makrillssmak bakade jag igår och hundarna har redan provsmakat och godkänt dem; fem tassar fick de!

Risken finns att Alfahanen sover igenom större delen av firandet imorgon, men det är helt ok för mig! Jag är bara så OÄNDLIGT TACKSAM att jag fortfarande kan fira honom <3

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!