Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 12 juli 2017

Ibland blir det bara sååå bra!

Jag skulle kunna skriva om all tvätt som jag har släpat upp och ner från tvättstugan...eller om flaskan med sköljmedel som ramlade på golvet och gick sönder och läckte ut hälften av tvättmedlet på tvättstugegolvet...eller om fläderblommorna som jag plockade på kvällen under kvällspromenaden och som jag nu har fryst till en framtida sats med fläderblomssaft...

Men istället tänker jag visa er bilder på mitt nya virknålsfodral som jag är SÅ NÖJD med!





Den som väntar på något gott...! Jag vet inte hur många olika virkade virknålsfodralsmönster jag har börjat på - och repat upp - men nu är jag äntligen nöjd! Det här är precis vad jag tänkte mig när jag började fundera på ett virkat fodral.
Eftersom jag är sååå nöjd så funderar jag på att virka ett mini-fodral efter samma princip men som bara har plats för ett par virknålar och en sax, vilket skulle vara perfekt att ta med sig när jag lämnar hemmet med en virkning:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!