Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 30 juli 2017

A moment of fear

Nu är hundvaktsjobbet avklarat för den här gången. Jag känner mig riktigt sliten just nu och hoppas att det finns möjlighet till lite vila de närmaste dagarna.


Igår kväll när vi skulle gå in efter kvällspromenaden så gav Alfahanens bakben vika när han skulle gå uppför trappan i trapphuset...Det är andra gången det händer. Usch vilken panik jag fick när jag såg det! Dock har han varit mindre stel de sista veckorna så jag misstänker att han kanske fick något koppel runt något ben och klarade inte av att stå emot och att benen då vek sig. Jag hade ju alla fem hundarna så det är ganska rörigt när vi ska gå i trappen...

Efter han hade suttit och vilat en liten stund så lyckades han i alla fall gå uppför trappan medan jag hade hjärtat i halsgropen. Jag fylls av rädsla varje gång jag ser de här tecknen på att han har det kämpigt, och hoppas lika mycket varje gång att det ska vara något övergående. Hittills har det varit det, men hur ska jag klara av dagen då det inte blir bättre...??? Jag vet ju vad som väntar den dagen han inte klarar av att gå i trappen...Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!