Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 19 juli 2017

Mera virkning och sport

Idag har jag fortsätt att hålla på med lite nya virkprojekt.

Virkningen jag började med igår har växt en del...


...och sedan började jag ännu ett nytt projekt. Det här är tänkt för den kommande hösten/vintern...


...så vi får se hur det blir.

Det är mycket sport på tvn som håller mig sällskap just nu. De svenska fotbollsdamerna spelar EM just nu vilket innebär 2 matcher per dag, och imorgon börjar ännu ett friidrottsmästerskap och nästa vecka är det dags för sim-VM. Varje vår är jag oroad för att det inte ska vara någon kul sport att följa på sommarhalvåret, men den här sommaren har mästerskapen avlöst varandra. Att det dessutom finns flera kanaler som tävlar om att visa mästerskap passar ju utmärkt för sportnördar som mig själv.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!