Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 15 juli 2017

Mysigt sällskap och hundvakt

De senaste två nätterna har jag haft min underbara systerdotter Linnea som gäst här hemma. För mig som bara har mig själv att ta hand om så är det annorlunda att ha konstant sällskap och jag märker att jag blir distraherad och glömmer bort att göra saker som normalt sett sitter i märgen:) Men det har varit trevligt att ha besök; numera är ju syskonbarnen mycket mera självgående än vad de var när de var yngre så jag kan koppla av ganska bra trots sällskapet:) Och Linnea är verkligen ett trevligt sällskap; hon är en jättesnäll tjej - dock med skinn på näsan - som är klok och omtänksam och som dessutom har väldigt bra hand med hundar. Jag som annars är EXTREMT försiktig med hundarna har inget problem att låta henne gå med Alfahanen. Jag brukar säga att om jag hade haft en dotter skulle jag vilja att hon var som Linnea.

Solstrålen och Linnea myser i sängen!
 Vi hann med en hel del Linnea och jag. Vi tittade på några filmklassiker som Notting Hill och Turner & Hooch. Vi bakade scones till frukost i går och till middag gjorde jag våfflor. Sedan var vi i hundgården och gick promenader med hundarna och dessutom cyklade vi iväg till köpcentrumet en sväng och gick på IKEA och åt mjukglass! Jag hann också att virka en hel del eftersom vi tittade på lite filmer:)))

Igår kväll när jag skulle sätta mig och blogga om våran dag så fick jag ett text från en vän som behövde akut hundvakt pga av familjeproblem, så klockan 23 kom hennes två hundar till oss. Då blev det liksom inte av att blogga klart; jag fick händerna extra fulla istället!

Idag var Linnea och jag med alla fem hundarna till hundgården på förmiddagen och sedan åkte Linnea hem medan jag åkte och vattnade blommor åt Bästa T. Sedan har jag tittat på friidrott och virkat på ett nytt gudomligt mönster...


...medan hundarna kopplade av inne och på balkongen...


Nu är vi själva här hemma igen och jag ser fram emot flera dagars lugn och ro med sport på tv, stimulerande virkning, några turer till hundgården och lite balkonghäng:)))
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Vilket gulligt mönster! Härligt med lite kvalitetstid med systerdottern.
    Sv: jag köpte lite födelsedagspresenter I Harry Potter shopen och ett halsband till mig själv. Jag har en halsduk sedan förut. Vad kul att du gillade filmerna. Jag, maken och äldsta dottern är riktiga HP fans, likaså min vän som jag reste med. Filmerna är jättebra men böckerna är ännu bättre än filmerna *tips* ;)

    SvaraRadera
  2. Det låter som om ni har haft det jättemysigt! Jag har börjat virka på en sjal nu!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!