Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 4 juli 2017

Mera virkning och en sötnos:)

Ett annat virkprojekt jag har på gång just nu är ett virknålsetui.


Jag är så himla nöjd med den här designen! Facken passar perfekt till mina ergonomiska virknålar; det enda problemet jag har är att bestämma HUR många fack jag ska virka...? Jag vill ju ha plats till framtida virknålar också... Jag får nog sätta mig och göra någon form av ungefärlig form av uträkning...
Sedan måste jag också bestämma mig för vad för typ av dekorationskant jag ska virka runtom hela etuiet, och vilken färg den ska ha. Trevliga problem:)))

Jag var bara tvungen att ta några kort på Kaxmörten när han låg och vilade bredvid mig på soffan ikväll...


Han var ju bara för söt!!!


Annie

2 kommentarer:

  1. jag önskar inget hellre än att jag var pysslig, men nej, stört omöjligt. mamma kan virka och sticka det finaste, men jag har två vänsterhänder och tummen mitt i handen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Frida! Själv är jag väldigt tacksam att jag har handarbete som hobby. Det har verkligen hjälpt mig när jag mår dåligt och ger mig mycket tillfredställelse och avkoppling:)

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!