Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 18 juli 2017

Den tiden på månaden...

...har det varit idag. Den tiden på månaden när det helt plötsligt kryper i kroppen och jag har ett jättesug efter alla frukter och annat gott som jag INTE har hemma och som jag INTE har råd att köpa... Den tiden på månaden då jag helt plötsligt inte är sugen att virka på ETT ENDA av alla de underbara projekten jag har liggande hemma. Den tiden då jag egentligen inte är särskilt sugen på någonting... Jag brukar känna så här en viss tidpunkt varje månad så jag misstänker starkt att det är hormonerna som spelar mig ett spratt...!

Jag var dock duktig idag och kämpade på med ett julklappsprojekt ett bra tag, men framåt kvällen orkade jag inte stå emot den enorma lusten att börja virka på någon nytt! Jag vet inte hur det kommer att se ut eller vad det kommer att bli exakt, men jag blev kär i DET HÄR MÖNSTRET ....... när jag såg det för första gången och idag kändes som en perfekt dag att testa mönstret och börja leka med mina garner:) Och jag kan tala om att mönstret var precis så roligt som jag trodde och det fick mig att känna inspirationen igen:)
Vad det blir för något till slut får tiden utvisa...

Annie

1 kommentar:

  1. De där hormonerna kan ställa till med mycket förtret...

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!