Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 20 september 2015

Trött dag...

Idag vaknade jag med en sådan där tryckande huvudvärk, och har inte känt mig så särskilt pigg... Men vi har ändå varit i hundgården en sväng, och jag har bakat ut skivade pepparkakor (gjorde degen igår)...

 
...som blev riktigt lyckade. Och jag använde ett nytt recept också så jag är mycket nöjd. Allra nöjdast är jag att jag nu har flera rullar pepparkaksdeg i frysen för framtida behov:)
 
Sedan har jag broderat lite på ett julprojekt till mig själv och tittat på en amerikansk julfilm. Ute var det varit ganska kyligt så en tunn julklappsmössa från syrran fick täcka huvudet när vi var ute. Det är nog dags att ta fram polotröjorna snart - avskyr att bli kall om halsen...
 
Nej, nu ska jag koppla av med handarbete, tv och köttcurry, och hoppas att jag känner mig lite piggare imorgon.
 
Annie
 
 

3 kommentarer:

 1. Nej men hallå... du kan ju inte lägga ut bilder av pepparkakor!! Det kan ju orsaka hastigt påkomna shoppingturer för dina läsare!! Det är nästan den enda kaka som jag och Alva gillar!

  SvaraRadera
 2. :=) Synd att ni inte bor närmare; då hade ni fått en burk med hembakade pepparkakor:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tanken som räknas!!!! ��

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!