Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 20 september 2015

Trött dag...

Idag vaknade jag med en sådan där tryckande huvudvärk, och har inte känt mig så särskilt pigg... Men vi har ändå varit i hundgården en sväng, och jag har bakat ut skivade pepparkakor (gjorde degen igår)...

 
...som blev riktigt lyckade. Och jag använde ett nytt recept också så jag är mycket nöjd. Allra nöjdast är jag att jag nu har flera rullar pepparkaksdeg i frysen för framtida behov:)
 
Sedan har jag broderat lite på ett julprojekt till mig själv och tittat på en amerikansk julfilm. Ute var det varit ganska kyligt så en tunn julklappsmössa från syrran fick täcka huvudet när vi var ute. Det är nog dags att ta fram polotröjorna snart - avskyr att bli kall om halsen...
 
Nej, nu ska jag koppla av med handarbete, tv och köttcurry, och hoppas att jag känner mig lite piggare imorgon.
 
Annie
 
 

3 kommentarer:

 1. Nej men hallå... du kan ju inte lägga ut bilder av pepparkakor!! Det kan ju orsaka hastigt påkomna shoppingturer för dina läsare!! Det är nästan den enda kaka som jag och Alva gillar!

  SvaraRadera
 2. :=) Synd att ni inte bor närmare; då hade ni fått en burk med hembakade pepparkakor:))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tanken som räknas!!!! ��

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!