Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 10 september 2015

På språng!

Idag var det filmdate hos Bästa T så innan dess så tog jag med mig Kaxmörten och Solstrålen till hundgården en sväng. Eftersom Solstrålen får vara hemma själv (med endera Alfahanen eller Kaxmörten) i drygt tre timmar när jag är på filmdate, så försöker jag alltid se till att Solstrålen är välmotionerad både till huvud och kropp innan jag lämnar honom.

Vädret var soligt och varmt och Solstrålen och Kaxmörten verkade njuta av att gå/springa runt och nosa etc:) Jag tog lite kort på dem, och om ni undrar varför Kaxmörten springer runt med öppen mun mest hela tiden så är det för att han springer runt och skäller på Solstrålen. De har ett speciellt förhållande de där två...:)
  

Det var en skön stund i hundgården och det var kul att se dem leka lite grann:)
 
Annie

2 kommentarer:

  1. De ser ut att ha väldigt kul!! :) De tär så underbart med busande hundar!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tröttnar aldrig på att se dem springa och leka! Det finns ingen medicin i världen som kan få mig att må så bra som när jag ser dem ha kul!!!

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!