Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 7 september 2015

Måndag...

Idag har det inte hänt så jättemycket här. Jag har varit med hundarna till hundgården ett par gånger men annars har jag försökt brodera en del - jag känner att jag har fått alldeles för lite tid att brodera de senaste dagarna. Och mängden korsstygnsprojekt jag vill göra klart innan jul krymper inte direkt...
Och speciellt inte när man får hem en väldigt trevlig korsstygnstidning från England (en försenad födelsedagspresent)...


Åh vad härligt det var att få läsa en ny och rykande färsk korsstygnstidning! Jag riktigt kände hur min själ sög i sig allt underbart!

Jag fick ett samtal från min pappa idag, som berättade att han ramlade omkull igår och hade slagit sig rejält. Ambulans blev tillkallad och han fick sy 13 stygn i pannan på sjukhuset! Inte så kul, och han ser ut som han har varit i ett rejält slagsmål, men det kunde ha varit så mycket värre! Usch, jag vill inte tänka tanken på att vi alla blir äldre och våra kroppar mer ömtåliga...! Först mammas brutna handled (hon fick ta av gipset idag!) och sedan pappa som ramlar och slår sig, och så jag som druttar omkull då och då här i Våran Lilla Vrå...! Inombords känner jag mig som tjugo år gammal men det blir mer och mer tydligt att våra kroppar lever ett eget liv som inte har med själen att göra...

Nåväl, här kommer en Krya-på-dig! hälsning till min underbara pappa (som ni kan läsa mer om HÄR och HÄR!):

Krya på dig, pappa! Jag älskar dig:)

Annie

6 kommentarer:

 1. Vad fin korsstygnstidningen ser ut!!!! Är det någon som du brukar läsa, eller var det bara den här gången för att du fyllt år?? Otäckt med din pappas skada.. hoppas han kryar på sig snabbt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förut så brukade jag prenumerera på dem från England, men de senaste åren har jag inte haft råd. I år så önskade jag mig födelsedagspengar för att kunna ta någon prenumeration eftersom jag älskar de här tidningarna:) Så det känns toppen!!

   Radera
  2. Så du har prenumeration nu? Annars hade jag tänkt ge dig det i julklapp.. .tyckte du inte att jag luskade lite fint???

   Radera
  3. Hahaha, vad gullig du är:D Men det finns flera engelska korsordstidningar - hoppas att jag kanske har råd att ta ännu en prenumeration med eventuella julklappspengar framöver:)) Det är verkligen en höjdpunkt när de dimper ner i posten:))

   Radera
 2. Jag engegerade mig så igår... kollade upp vad den kostar.. och tittade till och med i senaste numret ;) Nåja... julen är inte här än... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, jag ser nu att jag skrev helt fel i förra kommentaren! Haha, jag vet inte HUR MÅNGA gånger jag har skrivit korsORDStidning när jag menar korsTYGNStidning...såå irriterande:)) hoppas att du förstod min felskrivning...haha:) Och du kanske förstår varför jag får vänta på födelsedagspengar mm innan jag ha råd med tidningarna! Det är verkligen toppen att jag kan få tag på dem, och jag brukar beställa från engelska sajter som är lite billigare, men det är ändå riktigt dyrt när man har ett liv som jag..:)

   Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!