Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 28 september 2015

Idag...


...har vi tagit det VÄLDIGT lugnt. Jag hade redan tidigare planerat in en lugn dag idag, men när halsen börjar klia och huvudet känns lite tungt då tar jag det ännu lugnare...! I princip alla jag har träffat den senaste tiden har varit förkylda och nu känns det som om det är min tur:((

Men jag kämpar emot så gott det går; mycket citrusfrukter och c-vitaminer, varm choklad och varma kläder både inne och ute. Jag har ABSOLUT ingen tid att bli sjuk så jag kommer att streta emot allt jag kan mot bacillerna som försöker invadera mitt liv!

Imorgon har jag bokat in tvätt-tid, men vi får se hur jag mår imorgon. Tror inte jag kommer att orka med tvätt om jag har ont i halsen eller är snuvig, för att inte tala om att jag inte kommer att ha den minsta lust att tvätta då.

Nåväl, vi får se hur läget är när jag vaknar imorgon...

Hälsningar från soffan!

Annie

1 kommentar:

  1. Skönt att det i alla fall BLEV en lugn dag.. men mindre bra med halsont :( Det var ju inte riktigt med i planeringen...

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!