Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 30 september 2015

Svullet öra

Här fortsätter jag att känna mig lite trött och hängig...Vaknade med lite lust att pyssla men efter hundpromenad mm orkade jag inte göra mer än att brodera och titta på alla Jurassic Park-filmerna. Ibland är det bara sååå skönt att försvinna in i bra filmer några timmar och glömma allt annat omkring en...:)

Stackars Alfahanen har fått blodöra. Jag märkte igår kväll när vi gosade i soffan att hans ena örsnibb hade svällt upp och kändes tjock med vätska. Kan inte se något sår etc så jag antar att han bara har fått en smäll när han har lekt med sin unga 'lek-kamratsboxerdam'. Det kan gå ganska vilt till när hon studsar runt Alfahanen för att få igång honom..:) Svullnaden har i alla fall inte blivit större idag och han verkar inte ha några besvär av den. Han skakar inte på huvudet och han verkar inte ha ont. Förhoppningsvis betyder det att svullnaden går ner igen de närmaste dagarna. Hursomhelst så får han också ta det lugnt och inte busa något; vill ju inte riskera att örat ska bli värre...

Jag lyckades i alla fall göra klart en broderad juldekoration innan energin tog slut...


Annie

1 kommentar:

  1. Stackars Alfahanen... men skönt att han inte verkar ha ont i alla fall!! Vad du hinner julpyssla!!! Jag blir jättesugen... snart dags för oss också att komma igång med sådant här :)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!