Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 4 september 2015

Att hitta en liggplats...

Igår kväll hade Solstrålen svårt att slå sig till ro i soffan. Den vanliga platsen (där man sitter) i soffan dög helt plöstligt inte och han fick en av de där rycken när allting omkring honom flyger och far...! Kan vara ganska irriterande ibland!
Hursomhelst, han bökade runt på soffan och drog ner kuddarna från kanten och lade sig PÅ dem...
Här SKA jag ligga, matte, så det så!!
 Stackars Kaxmörten blev begraven i kuddar men verkade inte bry sig nämnvärt...!
 Här ser ni hur Solstrålen har lagt sig högst upp på kuddhögen som prinsessan på ärten.


Jag försökte bringa någon ordning i soffan och lade tillbaka min svarta nackkudde...


...men den åkte snart ner igen. Dock insåg Solstrålen till slut att det var lättare att ligga utsträckt på en rak soffa än att försöka ligga bekvämt högst upp på en hög av kuddar...!
 

Vid det laget hade Kaxmörten sökt lugn och ro och klämnt ner sig brevid mig i soffan:)


I morse när jag kom in i sovrummet hade Alfahanen gått och lagt sig i min säng med huvudet på huvudkudden <3 Såå söt!

MIN säng! Låt mig sova i lugn och ro!!

Problemet för Alfahanen är att när man är så söt som honom, så kan ju matte inte låta bli att kasta sig om halsen på honom och trycka ner sitt ansikte i hans goa päls. Då är det ju omöjligt att sova i lugn och ro i mattes sköna säng!

Nu närmar sig säsongen när jag i princip flyttar in i köket och julbakar och julbakar och julbakar... Speciellt Kaxmörten är inte så förtjust i det eftersom det då blir svårt att ligga och mysa brevid matte i soffan...! Ofta när jag står i köket kan han sitta och titta på mig lite förebrående och undra när jag ska gå och sätta mig ner?! Därför har jag ibland lagt in något att ligga på i mitt lilla kök/kokvrå så att Kaxmörten fortfarande kan vara nära och hålla koll på mig. Häromdagen hämtade jag en kudde från hundkorgen och lade på köksgolvet när jag stod och diskade och Kaxmörten kom direkt och lade sig på den.

 
Jag insåg då också att det kan nog vara aktuellt att sy någon form av julkudde/dyna som jag kan ha i köket i höst/vinter för hundarna att ligga på. Jag kan ju inte ha röda juldekorationer och en rosa kudde! Här i Våran Lilla Vrå ska allt matcha när julen kommer!
 
Annie

3 kommentarer:

  1. När jag såg den underbara bilden av Alfahanen ville nästan jag med gosa in mig i hans päls!!! :) Det är ju bara såååå sött. Jag älskar när Denniz gör sådär.. och när han ligger på min arm... man smälter ju!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad härligt att du fattar problemet jag har när han är såå söt! Jag bara MÅSTE gosa lite med honom just då:))

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!