Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 9 september 2015

Möt min pappa, a.k.a. The Zombie!

Idag fick jag ett mail av min kära pappa vilket alltid är trevligt:)

För några dagar sedan så ramlade/snavade han utomhus, och det resulterade i att han fick åka ambulans till sjukhuset och sy 13 stygn i pannan. Annars så klarade han sig i princip utan andra skador och mår nu bra. Dock SER han lite värre ut vad han känner sig, och det var nog illa nog när han hade 13 stora stygn mitt i pannan, men nu...!

Oj, oj, oj -  ja, jag kan ju lätt säga att det var länge sedan jag skrattade så mycket! Tack och lov kan vi skratta tillsammans åt eländet eftersom det inte gick värre än vad det gjorde... Pappa berättade också på telefon att så fort han träffar någon han känner - vilket händer ganska ofta eftersom han står i en reception(!) - så måste han ju förklara varför han ser ut så här...!


Han har också fått en HEL DEL blickar när han åker med kollektivtrafiken konstigt nog...haha!

Han sade att han funderar på att ansöka som spökfigur i Spökhuset på Gröna Lund! Jag tror definitivt han skulle få jobbet just nu...:))

Det är verkligen tur att han inte mår som han ser ut, om man säger så...!

Fortsätt krya på dig, pappa! Älskar dig!

Annie

2 kommentarer:

  1. Oj! Vilken tur att han inte mår som han ser ut!

    SvaraRadera
  2. Herregud! Det ser riktigt hemskt ut!! Skönt att höra att han mår bättre än vad det ser ut!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!