Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 14 september 2015

Lite smått och gott:))

Idag kom min nya cd-stereo! Yippie! Men det var lite instruktioner om hur jag skulle koppla kablar etc så jag väntar med att försöka få igång den tills imorgon när hjärnan är utvilad...teknikgrejor är inte min starka sida...!

Sedan fick jag några korsstygnssaker jag hade beställt från England för en vecka sedan. Jag har ivrigt väntat på det här lilla paketet och jag var INTE besviken! Jag beställde aidaväv med invävda guldtrådar att brodera på......och jag blev INTE besviken! Har ni sett vad det glittrar?! Och vilket namn... Stardust... I love it!!
Jag vet precis vilket broderi jag ska använda det till och jag hoppas att det blir lika bra som jag förställer mig i huvudet...:))

För att tala om glitter, så håller jag på att brodera en liten julgran i enbart glittertrådar.


Det ska bli en juldekoration så småningom. Jag är ju medlem i en engelskspråkig blogg-grupp där vi alla broderar en valfri juldekoration - inom ett visst tema - varje månad och visar upp (kolla in HÄR), och det här ska bli mitt bidrag i september.

Slutligen en bild på Kaxmörten när han låg och sov idag. Han hade rullat av soffan och landat på mina handarbetsgrejor, fortfarande insvept i sina filtar...:)) Det syns inte så bra här men han ligger liksom i en grop brevid soffan...:))


Tycker att det har varit en aning lugnare idag med hormonerna, men det visar sig väl framför allt imorgon bitti om jag får sova... eller om jag blir uppjagad ur sängen av gnäll och gnissel...
Jag vet vilket alternativ JAG hoppas på...:))

Annie

2 kommentarer:

  1. Väv med guldtråd??? Fantastiskt!!! =) Jag kan tänka mig att du är som ett barn i en godisbutik :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är såå roligt att brodera på den:)) Det finns en väv med silvertrådar också och jag är INTE ALLS sugen på att köpa den också...hehe:))

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!