Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 29 september 2015

Jag avbokade tvätten idag...

...eftersom jag kände att det var bättre att försöka vila och bli av med förkylningskänningarna. Om jag tvättar så VET jag att jag kommer att vara helt slut och då är jag definitivt mer mottaglig för basilusker..!

De senaste åren har jag verkligen fått träna på att KÄNNA EFTER hur jag mår, både själsligen och fysiskt. Innan dess körde jag bara på utan att lyssna på signalerna...och det slutade inte så bra. Numera har jag lärt mig att sätta måendet först, även om det betyder att jag har en stor hög med tvätt liggande eller dammtussar under bordet som jag inte har tagit itu med. Förhoppningsvis kan några dagar till av vila göra sitt så att jag orkar ta itu med tvätten i slutet på veckan då jag har bokat en ny tvätt-tid:)

Men jag var i alla fall till hundgården någon timma (väl påpälsad med mössa och polotröja) så att hundarna fick springa av sig lite. Sedan har jag broderat på julklappsprojekt och lite på mitt nya juliga mobilskal...


...som jag börjar bli riktigt nöjd med:) Mycket kvar förstås men det börjar se riktigt juligt ut!

Och det roligaste som hände idag var att säsongens första jultidning damp ner i brevlådan!


Såå härligt juligt att jultidningarna är på gång!!!

Annie

7 kommentarer:

  1. Men du.. mobilskalet kommer ju att bli kalasfint!!! Jag har inte kommit i julstämning än.. men jag har i alla fall börjat fixa lite julklappar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jo det blir nog bra det där skalet; trots att jag inte hade så mycket mönster att följa...
      Wow, jag är verkligen imponerad av att du har börjat fixa julklappar redan:)) Det är riktigt bra jobbat för en icke-julnörd haha:)

      Radera
    2. Bland vanligt folk räknas jag nog som en julnörd =)

      Radera
  2. I know what you mean about not listening to your body and doing too much and then going pop. Hope you feel better soon x

    SvaraRadera
    Svar
    1. It has been a very tough lesson to learn and has taken a LONG time, but I'm finally learning to read the signals my body has been shouting at me for years...

      Radera
  3. Svar
    1. Idag känner jag mig lite piggare - börjar bli sugen på att pyssla igen - så förhoppningsvis har vilan hjälpt:)

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!