Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 15 september 2015

Dagens hög och dagens installation

Kaxmörten!!!
 
Var är han någonstans?!
 
Inte här...

 
Men vänta, högen rörde på sig...
 
Då måste han vara...

 
 ...HÄR!

Stör mig inte, matte!
 
Äntligen har den nya stereon kommit på plats och jag är supernöjd!
 

Jag fick stuva om en bit för att få in två högtalare (jag har ju bara haft en ett bra tag), men jag är riktigt nöjd med hur det blev till slut! Det känns som om jag snart har städat och rensat hela lilla vrån den senaste tiden. Ljudet var i alla fall jättebra och det fanns inställning för extra bas vilket är mycket viktigt för mig:)) Nu är det bara att hoppas att den här håller lika länge som min förra stereo...eller i alla fall så länge att jag hinner betala av den...

Annie

3 kommentarer:

  1. Njut av musiken! Och du... gud så söt Kaxmörten var där i sitt gömställe!!! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är han:) Jag blir lika förvånad varje gång hur han kan gömma sig i de minsta små högarna...haha!

      Radera
  2. Den ser ju liten och diskret ut, bra att högtalaren gick att flytta på:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!