Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 15 maj 2015

Vilopaus

Idag behövde jag vila från allt. Förutom att gå promenader med hundarna - då vi undvek människor - så har vi bara varit inne och tagit det lugnt. Jag har tittat på engelska deckare som Midsomer Murder, Kommissarie Lewis och Mord i paradiset och broderat på min älva och allmänt struntat i världen utanför. Jag har inte ens tittat på sport eller varit online eller läst några bloggar... Jag behöver VERKLIGEN sådana här dagar/perioder när jag kan få brejka från världen och vila själen och kroppen. Att få vara ifred med hundarna, ta hand om mig själv och BARA göra det som JAG mår bra av. Efter alla år när jag i princip bara levde efter andras krav och förväntningar, så är de här 'vilopauserna' numera en nödvändighet för mig för att jag ska orka med livet.

Annie

1 kommentar:

  1. Sådana dagar behöver egentligen alla - men inte alla ser till att få sådana!! Ta hand om dig!! Kram

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!